Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Verne Troyer, cunoscut mai ales pentru rolul din filmele seriei ‘Austin Powers’, a murit sâmbătă, la vârsta de 49 de ani, informează contactmusic.com. Alături de o fotografie artistică a starului, un anunţ a fost publicat pe pagina sa de Facebook: „Cu o deosebită tristeţe şi cu inimile îndurerate, anunţăm că Verne a decedat astăzi. A fost un om deosebit, căruia îi păsa. Îşi dorea mereu să facă pe toată lumea să zâmbească, să facă pe toţi fericiţi, să facă pe toată lumea să râdă. Verne a sperat că a făcut o schimbare în bine cu platfoma pe care a avut-o şi a lucrat încercând să ducă mesajul mai departe. A inspirat oameni din lume întreagă cu felul său de a fi, cu determinarea sa, cu atitudinea sa. Pe platourile de filmare ale diferitor pelicule, reclame, ori simple evenimente, pe propriul canal de YouTube arăta tuturor de ce e în stare. Deşi era mic de statură, iar părinţii său s-au întrebat de multe ori dacă va reuşi să deschidă o uşă în viaţa sa, a reuşit să deschidă o multitudine de uşi, atât pentru el cât şi pentru alţii; mai multe decât şi-ar fi imaginat cineva vreodată. A atins mai multe inimi decât şi-a putut el imagina.”

În comunicatul publicat se face referire şi la depresia de care suferea actorul: „Verne a fost un luptător şi când venea vorba despre propriile lupte. De-a lungul anilor s-a luptat şi a câştigat, s-a luptat şi a câştigat, dar de data asta a fost prea mult. Depresia şi sinuciderea sunt probleme foarte serioase. Nu poţi şti niciodată ce fel de luptă duce cineva înăuntrul lui.”

Cauza morţii lui nu a fost făcută publică.

Familia starului a rugat fanii să le respecte intimitatea şi să doneze în contul celor două fundaţii de caritate preferate de-ale lui Verne. „În loc de flori, vă rugăm să donaţi în numele lui Verne, pentru una din cele două fundaţii de caritate, The Starkey Hearing Foundation şi Best Buddies.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava