MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă după-amiaza se va da startul celei de-a opta ediții a Cupei “Moș Crăciun”, competiție care reunește la Suceava 800 de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Turneul este deschis la ora 15.20, în Balonul de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”, de meciul dintre Luceafărul Bucovina Suceava și CSS Pașcani, contând pentru grupa A a categoriei 2003. Ceva mai târziu, la ora 16.00, începe și competiția din sala LPS, acolo unde, în meciul inaugural de la categoria de vârstă 2006, Luceafărul Bucovina Suceava înfruntă formația Aerostar Bacău.
Șapte cluburi sucevene au echipe înscrise la ediția din acest an a Cupei “Moș Crăciun”: Luceafărul Bucovina, Juniorul Suceava, LPS Suceava, Juniorul Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, Dorna Vatra Dornei și Maxi Vatra Dornei.
“Cred că această competiție vine în folosul tuturor, al nostru ca organizatori, dar mai ales al copiilor pentru că au șansa să arate ce pot. În țară, nu cred că se mai organizează acest sistem pe care îl practicăm noi, adică cu patru categorii de vârstă în același timp. În decursul celor șapte ani nu am întâmpinat probleme și atât timp cât totul merge bine nu are rost să schimbăm ceva. Vor fi trei zile de fotbal la Balonul de la Universitate și la Liceul cu Program Sportiv și sperăm să avem din nou un public numeros”, a declarat promotorul Cupei “Moș Crăciun”, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava