MOPAN Suceava

Vineri după amiază, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Suceava, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, au observat că pe sectorul de drum comunal circula un autoturism, iar în momentul în care conducătorul auto a observat autospeciala de poliție, a efectuat brusc un viraj la stânga și a oprit.

În urma deplasării imediate lângă autoturism, de pe poziția șoferului a coborât un bărbat care a fost identificată în persoana unui tânăr de 20 ani cu domiciliul în satul Vicovu de Jos, care a declarat verbal faptul că autoturismul pe care l-a condus îi aparține și faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Au fost solicitaţi în sprijin lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, care au continuat cercetările, s-au efectuat  verificări în bazele de date rezultând faptul că șoferul are înscrisă în cazierul judiciar mențiuni pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzută de art. 335, alin. (1) din Codul Penal, pentru care s-a stabilit 8 luni de închisoare, dispunându-se amânarea aplicării pedepsei, cu termen de încercare 2 ani, dispusă de către Judecătoria Rădăuți și două infracțiuni prevăzute de art. 334, alin. (1) și art. 335, alin. (1) din Codul Penal, pentru care s-au aplicat 2 luni supraveghere.

În aceste condiții, față de tânărul de 20 de ani s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335, alin. (1) din Codul penal, acesta fiind condus şi introdus în arestul din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava