Concert pascal
MOPAN Suceava

Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată sâmbătă la 112 despre faptul că, un autoturism a intrat într-o spălătorie din comuna Putna.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conduce autoturismul pe raza comunei Putnei, ajuns în intersecția DN 2H cu Drumul Comunal Gura Putnei, un localnic de 26 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în curtea societății și apoi într-o boxă a spălătoriei auto.
Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Conducătorul auto, a încercat să se sustragă de la fața locului și a fugit, fiind imobilizat la o distanță de aproximativ 200 metri față de locul incidentului.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 26 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava