Concert pascal
MOPAN Suceava

Jadarmii şi salvamontiştii suceveni au salvat un tânăr din Iaşi care a căzut într-o prăpastie. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3:55, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin S.N.U.A.U. 112 de către o persoană care semnala faptul că un prieten s-a accidentat într-o prăpastie din apropiere de comuna Dorna Arini.
La faţa locului s-au deplasat doi jandarmi montani şi patru salvamontişti care au constatat că un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Iaşi, era accidentat după ce căzuse de pe o stâncă, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Prietenii acestuia au povestit că tânărul era la o petrecere organizată la o cabană din apropiere, a părăsit la un moment dat localul şi, necunoscând zona, a căzut şi s-a accidentat.
Echipajul de intervenţie a acordat primele îngrijiri medicale persoanei accidentate, care se afla în stare de semiinconştienţă şi prezenta o plagă la nivelul capului şi multiple fracturi. Tânărul a fost transportat într-o zonă accesibilă, de unde a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava