MOPAN Suceava

Polițiștii Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta în timp ce desfășurau activități de control a traficului rutier pe DJ 175 din com. Pojorâta, au efectuat semnal de oprire unui autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 26 ani, din Mitocu Dragomirnei.

După verificari s-a stabilit că autoturismul face obiectul unui sechestru, conform unui dosar de executare.

Cu ocazia verificării documentelor prezentate, respectiv a permisului de conducere având suspiciuni cu privire la legalitatea acestuia, existând posibilitatea de a prezenta un document fals, s-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliţiei, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul de 26 de ani nu figurează ca deținător de permis de conducere valid pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind întrebat, susnumitul declară verbal faptul că a obținut permisul de conducere fals în anul 2017 contra sumei de 200 euro de la un cetățean ucrainean pe care nu îl cunoaște și că știa că nu are dreptul de a conduce nici o categorie de vehicul pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’, ,,falsul material în înscrisuri oficiale” și ,,uzul de fals”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava