MOPAN Suceava

Cea de a 77-a ediție a Globurilor de aur a fost așteptată cu mare nerăbdare de întreg Hollywoodul. Starurile au stat cu sufletul la gură sperând să fie strigate de Ricky Gervais, gazda evenimentului care a avut loc în Los Angeles, la Hotelul Hilton. Un singur actor, în vârstă de 55 de ani, a preferat să fugă în Australia pentru a vedea ce s-a ales de casa lui cuprinsă de flăcări încă din noiembrie 2019. Este vorba de nimeni altul decât Russell Crowe, notează click.ro.

Russell Crowe a lipsit de la Globurile de Aur din acest an, care au avut loc duminică, la Hotelul Hilton din beverly Hills, Los Angeles, pentru a-i ajuta pe pompierii australieni în lupta cu flăcările. Actorul de 55 de ani, celebru pentru rolul din filmul ”Gladiatorul” a fost nominalizat pentru rolul său din miniseria ”The Loudest Voice”. El a postat câteva imagini pe contul lui de Twitter în care arată dezastrul din jurul casei lui din New South Wales, regiune unde a ars o porțiune mai mare decât Belgia. Între timp bilanțul victimelor a ajuns la 25 de morți, peste un miliard de animale au pierit în dezastru și autoritățile i-au chemat inclusiv pe rezerviști pentru a lupta cu focul care tinde să mai ardă încă cel puțin două săptămâni, fiind împins de vânturile de coastă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/ratat-globurile-de-aur-pentru-se-lupta-cu-flacarile-din-australia-ce-actor-celebru-si-riscat-viata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava