Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii doi ani, Tudor Chirilă şi Mircea Badea s-au certat ca la uşa cortului, din diverse motive, dar ultimul le întrece pe toate. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 l-a atacat pe antrenorul câştigător de la „Vocea României” pentru felul vestimentar pe care l-a abordat, semn că nici acum cei doi nu au îngropat securea războiului, potrivit click.ro.

E mai limpede ca niciodată că Tudor Chirilă şi Mircea Badea nu se prea suportă. Considerandu-l exponentul generaţiei Facebook, „al tinerilor frumoşi şi liberi care şi-au luat ţara înapoi”, Mircea Badea l-a demolat de nenumărate ori pe Tudor Chirilă. De data aceasta, omul de televiziune s-a rezumat doar la a comenta stilul vestimentar al antrenorului analizănd o imagine publicată din culisele de la „Vocea României”. „Bine îmbrăcat la Obregia”, a scris prezentatorul, conform sursei citate, făcând referire la pijamalele bolnavilor internaţi la Spitalul de Psihiatrie nr. 9.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/reinceput-razboiul-mircea-badea-atac-la-tudor-chirila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava