Concert pascal
MOPAN Suceava

Face ce face Antonia şi iar îi irită pe cei din familia soţului ei, Vincenzo Castellano (27 de ani). Scandalul a reizbucnit după ce solista a declarat că i-a intentat un al doilea proces tatălui Mayei, de răpire a minorei. Ciro, socrul artistei, a reacţionat imediat şi a pus-o la punct pe artistă, potrivit click.ro.

„De procesul acesta de răpire noi nu ştim nimic, la noi nu a ajuns nici o hârtie. Antonia a fost acum o săptămână la noi, a stat în casa mea trei zile, e ridicol să ne acuze de aşa ceva. De 20 de ani sunt în România, dar eu nu am avut nici o infracţiune. Ei îi place foarte mult circul ăsta şi dacă stăm să ne gândim că mama ei şi tatăl său vitreg au lucrat la circ, atunci se înţelege de ce-i place. Vincenzo a plecat din România de ruşinea ei. A lăsat cluburile, maşinile de lux şi a venit la Maya”, a răbufnit, luni, tatăl lui Vincenzo, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce aspus tatăl lui Vincenzo și Antonia, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-reizbucnit-scandalul-intre-antonia-si-clanul-castellano

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava