Concert pascal
MOPAN Suceava

Secția 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, pe D.J. 174 pe raza comunei Șaru Dornei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul implicat în evenimentul rutier cât şi conducătorul auto, un bărbat de 21 de ani din comuna Panaci, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 174 în comuna Șaru Dornei a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un gard și apoi cu un copac.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 21 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, având asupra sa şi o ordonanță de prelungire a dreptului de a conduce cu 30 de zile din data de 12.08.2020, dar cu care nu s-a prezentat la Serviciul Rutier Suceava pentru operare în baza de date, drept pentru care cu ocazia interogării, figurează cu permis reținut.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava