MOPAN Suceava

Ne face plăcere să vă anunțăm că, de la începutul acestui an, Autoritatea de Supraveghere Financiară a deschis conturile de Instagram, Twitter și Tik-Tok, completându-și astfel prezența de până acum pe rețelele sociale Facebook, Linkedin, și Youtube.

Vă invităm așadar să ne urmăriți și pe rețelele de socializare, unde avem un conținut variat, în format text, imagine și video, care se adresează atât publicului larg, interesat de noțiuni ce privesc piețele financiare non-bancare, cât și specialiștilor.

De asemenea, am lansat anul trecut, împreună cu Institutul de Studii Financiare, site-ul www.studiifinanciare.ro, un integrator de conținut cu relevanță pentru piețele financiare non-bancare, cu valoare informativă și utilitară. Aici veți regăsi și analizele unui grup de experți care semnează materiale editoriale de actualitate ce acoperă evoluții macroeconomice și financiare locale și internaționale.

Site-ul www.studiifinanciare.ro este o sursă deschisă de informații dedicate atât jurnaliștilor, analiștilor, cât și publicului larg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava