“Supravieţuitorul”, cel mai vizonat reality-show tv, a ajuns marţi seară la final. Marele premiu de 100.000 de euro a fost câştigat de Lucian Lupu, acesta detaşându-se net, la ultimele probe, de ceilalţi doi rivali, Otniela Sandu şi Iulian Pîtea. Click! a aflat în exlusivitate despre problemele grave de sănătate cu care Otniela se confruntă după aventura din Filipine.

Lisiana, sora ei, a oferit pentru Click! toate detaliile: „A fost ciudat să o văd pe Otniela în Filipine aşa de sensibilă, să o văd cum suferă şi că are nevoie de oamenii dragi lângă ea. Era, în acelaşi timp, şi un sentiment de mândrie, pentru că o vedeam la televizor. Când am venit după ea la aeroport, i-am zis să mergem la spital pentru că avea o infecţie urâtă la gleznă şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Însă după toate astea nu s-a simţit bine şi a trebuit să se întoarcă iar la medic, pentru că piciorul ei nu este bine nici acum.”

Citește articolul complet, EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-tanjit-la-premiul-de-100000-eu-dar-s-ales-cu-o-infectie-grava-la-picior

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava