Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Suceava a transmis că în cursul zilei de ieri au continuat controalele în trafic pentru depistarea celor care încalcă normele legale și transportă material lemnos fără aviz de însoțire. După ce anterior polițiștii din Marginea și Râșca au confiscat două transporturi de material lemnos, ieri a fost identificat și confiscat un nou transport de lemn fără respectarea legislației iar șoferul a fost sancționați contravențional la Legea nr. 171/2010 modificată.  

Astfel, la data de  17.12.2022, la ora 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos. Fiind verificat interiorul autoutilitarei s-a constatat faptul că acesta este încărcată cu material lemnos, specia fag. Conducătorului auto i s-a solicitat să prezinte documentele de însoțire a materialului lemnos transportat. Conducătorul auto a prezentat în format letric avizul emis pentru un mijloc de transport hipo pentru cantitatea de 1,736 m3 lemn foc fag. Suplimentar, prin aplicația sumal.control s-au efectuat verificări specifice rezultând faptul că pentru mijlocul auto depistat nu există un alt aviz de însoțire.

S-a solicitat Ocolului Silvic Râșca, specialiștii silvici procedând la inventarierea materialului lemnos din autoutilitară, stabilind faptul că în autoutilitară se află cantitatea totală de 3,646 m3 lemn foc fag. Având în vedere cele constatate s-a dispus sancționarea contravențională conform art. 19 alin. 2 lit c) din Legea 171/2010, rap la art. 5-7 din OG 2/2001 și în temeiul art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010., confiscarea  fizică a cantității de 3,646 m3 lemn foc fag în valoare de 630,758 lei. Materialul lemnos confiscat fiind depozitat și preluat în custodie de către OS Râșca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava