Concert pascal
MOPAN Suceava

Afaceri.ro, una dintre cele mai mari comunități de business din România care reunește întreprinzători, manageri și alți profesioniști, se pregătește deja să „cucerească” Statele Unite pentru a treia oară în decurs de un an. În perioada 8 – 18 ianuarie 2018 antreprenorii români vor avea ocazia să cunoască și să se familiarizeze cu mediul de afaceri american prin intermediul Misiunii economice Afaceri.ro SUA: California-Nevada 2018.

Astfel, alături de membrii Afaceri.ro, organizatorii îndeamnă să li se alăture în această misiune economică atât antreprenori români din industria digitală, producători, importatori și exportatori de produse de larg consum, cât și reprezentanți ai companiilor românești care au ca obiectiv să își extindă afacerile pe piața din Statele Unite și să se familiarizeze cu oportunitățile oferite de una dintre cele mai dezvoltate economii ale lumii.

Experiența trăită în decursul celor 10 zile va fi una captivantă pentru delegația Afaceri.ro, din punct de vedere al tuturor activităților pregătite, dar mai cu seamă al celor business. Membrii vor lua parte, atât în Las Vegas cât și în San Francisco, la Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare târg de tehnologie din lume, dar și la vizite și întâlniri cu mari companii din domeniul tehnologic, dar și cu start-up-uri și universități din zona San Francisco și Silicon Valley. Antreprenorii români prezenți vor profita astfel de unica oportunitate de a intra în legătură cu oameni de afaceri americani și de a crea contacte care ulterior pot duce la colaborări de business.

Al treilea eveniment în SUA vine în continuarea misiunii Afaceri.ro de a întări și crește comunitatea formată pe parcursul celor cinci ani de existență, de a conecta afaceri și de a crea contextul deschiderii către internaționalizare pentru mediul antreprenorial românesc.

CES Las Vegas 2018 are loc în perioada 9 – 12 ianuarie și este un eveniment global care a reprezentat, de la debutul său și până în prezent, platforma de lansare pentru inovațiile și tehnologiile care au schimbat lumea, dar și una dintre cele mai complete event experiences de pe glob. Ediția din 2017 a marcat aniversarea a 50 de ani de existență și a reprezentat un adevărat spectacol al viitorului în tehnologie. Târgul a bătut un record, găzduind peste 4000 de expozanți, atât companii dintre cele mai mari din lume, cât și peste 600 startup-uri.

Mai multe informații despre Misiunea economică Afaceri.ro SUA: California-Nevada 2018 pot fi găsite pe pagina oficiala sau contactând organizatorii la adresa de email evenimente@arhipelago.com.

 

Despre

Evenimentul este organizat de Arhipelago și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii.

Misiunile economice Afaceri.ro sunt organizate cu scopul de a ajuta companiile românești cu potențial de internaționalizare. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. Avem la activ reușite concrete și rezultate cu care ne mândrim. Până în acest moment am realizat misiuni economice în Beijing, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Norvegia-Svalbard, Odesa, Londra-Hampshire, Las Vegas-San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Rusia, Hong Kong.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava