• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăvara e anotimpul renaşterii, aşa că vedetele noastre vor să se reinventeze din punct de vedere fizic. Anamaria Prodan (45 de ani), Anna Lesko (39 de ani), Daniela Gyorfi (49 de ani), Bianca Drăguşanu (35 de ani), Andreea Raicu (40 de ani), dar şi doi solişti au intrat în reparaţii capitale. Click! vi-i prezintă în sala de sport sau la tratamente corporale.

Spre exemplu, Anamaria Prodan  a vrut să-şi modifice zâmbetul, aşa că a apelat la serviciile unui medic stomatolog, expert pe partea de estetică, iar acum arată precum vedetele de la Hollywood. “Anamaria a apelat la serviciile noastre. I-am recomandat faţetele personalizate, de ultimă generaţie, iar lucrarea a durat în jur de două săptămâni”, a declarat Yazan Aq, pentru Click! Schimbarea este de efect, iar sexy impresara a scos din buzunar 17.000 €.

Daniela Gyorfi a optat pentru tratamente corporale. Ea scoate din buzunar cam 2.000 de lei pentru înfrumuseţare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/venit-primavara-vedetele-au-intrat-reparatii-capitale

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava