Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt ani la rândul de când Florin Gherlea ne întâmpină în pragul Sărbătorilor de Iarnă cu colinde din popor oferite din suflet pentru suflet “cu îmi place lui să spună”. În acest an chiar dacă multe lucruri s-au schimbat în viață tânărului, dragostea față de muzică și mai ales față de colinde a rămas aceeași.  “A VENIT ȘI-AICI CRĂCIUNUL” scrise de RADU GYR și colindul “GAZDĂ UITĂ-TE LA DRUM” sunt cele mai recente colinde pe care Florin Gherlea le interpretează în acest an.

https://www.youtube.com/watch?v=CMxkKy7qyYY

„Din păcate traversăm o perioadă grea la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat. Uităm să iubim să iertăm să fim buni unii cu ceilalți la fel cum este și Dumnezeu cu noi. Cu toate acestea Bunul Dumnezeu ne oferă bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, iar pentru mine  acest minunat eveniment mă emoționează profund de fiecare dată ncă din copilărie. Sunt bucuros că și în acest an am ocazia să le prezint tuturor celor care îndrăgesc colindele din popor aceste două  minunate colinde oferite din suflet pentru suflet.

Chiar dacă contextul este diferit Sfânta Sărbătoare a Nașterii  Mântuitorului rămâne cu siguranță neschimbată. Îmi doresc că pe viitor fiica noastră să ia acest drum al munizcii și bineînțeles de-abia aștept să interpretăm împreună primul nostru colind și să îi predau ștafeta.”

https://www.youtube.com/watch?v=KRoQ3s7NaM8

Vă urez tuturor prin intermediul acestor două colinde minunate să aveți parte de “Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi”, să le petreceți în pace, sănătoși și fericiți, întâmpinând astfel un an nou cu sănătate care să vă aducă numai realizări, bucurii și zâmbete pe față.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava