MOPAN Suceava

Etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin a a dus confirmarea pentru tânăra echipă CSU Suceava. Evoluând din nou cu mare dorință de victorie, elevii antrenorului Răzvan Bernicu s-au impus pe terenul celor de la HC Caraș Severin cu scorul de 26-24.

Așa cum era de așteptat, reșițenii au pornit ca favoriți cerți în disputa cu sucevenii, chiar dacă au jucat fără Rohozneanu, Cuciula, Petrea şi Pârvan. Startul meciului a confirmat acest lucru, gazdele distanțându-se încă din start la 6-2. Ce Demis Grigoraș în mare formă, bănățenii au preluat conducerea partidei. Totuși, beneficiind de câteva intervenții bune ale portarului Spiridon, elevii antrenorului Răzavn Bernicu au revenit în meci. Contraatacul a funcționat perfect, bafta a ținut cu sucevenii și la pauză ei conduceau pe tabela de marcaj cu 12-11.

Gazdele au început mai bine partea secundă și au dat impresia că vor câștiga lejer, însă nu a fost deloc așa. Cu o apărare avansată și agresivă, cu Ion Tcaciuc fără greșeală în defensivă, Alin Roșu de neoprit în atac și cu portarul Spiridon în zi mare, sucevenii s-au ținut tare și pe final aveau trei goluri avans, 25-22. Deși au încercat să revină în ultima clipă și să forțeze o răsturnare de situație, elevii antrenorului Ayhan Omer nu au reușit și s-au enervat. Tehnicianul bănățenilor a primit două minute eliminare, preşedintelelor Cristian Angyal a văzut direct cartonaşul roşu, iar HC Caraş-Severin s-a văzut în postura de a se apăra cu trei jucători pe semicerc, întrucât anterior acestui moment şi Demis Grigoraş fusese descalificat, pentru a treia eliminare de două minute. În aceste condiţii, Răzvan Dumitraş a marcat simplu și a dus primul succes stagional pentru CSU Suceava, scor 26-24 în fața celor de la HC Caraș Severin.

Victorie mare și aducătoare de speranță pentru CSU Suceava, victorie pentru care tinerii jucători pregătiți de la fel de tânărul antrenor Răzvan Bernicu merită toate felicitările.

Universitatea Bucovina Suceava: Andrei Spiridon – Alin Roşu (8), Adrian Tîrzioru (5), Mihai Sandu (3), Gabriel Burlacu (3), Ioan Tcaciuc (3), Răzvan Dumitraş (2), Eros Attila (2), Robert Rugaci, Alin Petrea, Alexandru Gramatic, Remus Matei, Alin Ilii, Cristian Aldica. Antrenor: Răzvan Bernicu.

HC Caraş-Severin: Emilian Marocico, Cristian Ionescu, Andy Sămînţă – Demis Grigoraş (5 goluri), Andrii Starikov (4), Nicuşor Negru (4), Ioan Stan (4), Emilian Turcu (3), Tudor Marta (2), Marius Grozăvescu (1), Ilie Vaidasigan (1). Antrenor: Aihan Omer.

Rezultate înregistrate în etapa a V-a a Ligii Naționale:

Știința Bacău – Pandurii Tg.Jiu 28-23

Poli Timișoara – CSM București 27-18

HC Caraș Severin – CSU Suceava 24-26

Potaissa Turda – HCM Constanța 23-23

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava