Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 1 octombrie ora 14:49, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe D.N. 2H în Bădeuți, orașul Milișăuți, echipajul de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, a observat un autoturism care se deplasa spre Rădăuți cu viteza de 82 km/h (+32), viteza admisă în acea localitate fiind de 50 km/h.
La volanul autoturismului se afla un tânăr în vărstă de 20 ani, din Bădeuți care a prezentat pentru control documentele autoturismului, declarând verbal faptul că nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere.

În urma verificarilor efectuate în baza nationala a Poliției Romane, s-a constatat faptul ca șoferul figurează în evidenta auto „CU RESTRICȚII-REȚINUT”. Acestuia i s-a întocmit procesul verbal de constatare a contravenției procedându-se la sancționarea acestuia cu amendă în valoare de 1.160 lei.

În cauză urmează a se efectua cercetări pentru săvarșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere „.

A vrut să fie șmecher mergînd cu viteză prin Bădeuți deși avea permisul reținut dar polițiștii i-au tăiat elanul, 7.7 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava