• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat este cercetat penal după ce a încercat să-i dea mită unui poliţist. Potrivit unui comunicat de presă, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a precizat că în cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2016, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava au constatat şi instrumentat săvârşirea infracţiunii flagrante de dare de mită. Tot joi s-a dispus şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Moldovan Marian Andrei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Faţă de acesta s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

„Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 13 ianuarie 2016 inculpatul Moldovan Marian Andrei i-a oferit martorului denunţător (agent de poliţie), suma de 300 de lei, din care i-a dat suma de 200 de lei, pentru ca lucrătorul de poliţie să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 44 lit. d din Legea 407/2006”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. În acesta se mai spune că anterior, în cursul aceleiaşi zile, agentul de poliţie l-a depistat în trafic pe Moldovan Marian Andrei, care transporta în autoturism coarne de cerb, fără a deţine documente de provenienţă, motiv pentru care agentul de poliţie i-a spus bărbatuliu că urmează să întocmească acte de constatare a infracţiunii săvârşite, incriminate de prevederile art. 44 lit. d din Legea nr. 407/2006, legea vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de presă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava