MOPAN Suceava

Un bărbat este cercetat penal după ce a încercat să-i dea mită unui poliţist. Potrivit unui comunicat de presă, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a precizat că în cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2016, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava au constatat şi instrumentat săvârşirea infracţiunii flagrante de dare de mită. Tot joi s-a dispus şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Moldovan Marian Andrei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Faţă de acesta s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

„Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 13 ianuarie 2016 inculpatul Moldovan Marian Andrei i-a oferit martorului denunţător (agent de poliţie), suma de 300 de lei, din care i-a dat suma de 200 de lei, pentru ca lucrătorul de poliţie să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 44 lit. d din Legea 407/2006”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. În acesta se mai spune că anterior, în cursul aceleiaşi zile, agentul de poliţie l-a depistat în trafic pe Moldovan Marian Andrei, care transporta în autoturism coarne de cerb, fără a deţine documente de provenienţă, motiv pentru care agentul de poliţie i-a spus bărbatuliu că urmează să întocmească acte de constatare a infracţiunii săvârşite, incriminate de prevederile art. 44 lit. d din Legea nr. 407/2006, legea vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de presă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava