• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri și sîmbătă, la Liceul cu Program Sportiv din Suceava se va desfășura cea de-a XVI-a ediție a Cupei Interetnice Bucovina. La competiţie vor participa tineri aparținînd minorităţilor etnice din Bucovina, membri ai administrației din regiunea Cernăuți și elevi și studenți din Republica Moldova. Mîine, de la ora 18.30, în sala LPS va avea loc un meci de fotbal între reprezentanți ai administrației sucevene și ai celei cernăuțene. Deschiderea oficială a Cupei este programată a doua zi, la ora 10.00, pe terenul LPS. Apoi, băieţii se vor întrece într-un turneu de fotbal, iar fetele se vor confrunta la kin-ball, badminton, tir cu arcul şi activităţi de fitness-aerobic. Totul este organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava, în parteneriat cu Asociația Juventus, Direcţia pentru Sport şi Tineret şi LPS.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava