MOPAN Suceava

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că parlamentarii acestui partid vor depune un amendament la rectificarea bugetară care se apropie pentru alocarea tuturor banilor necesari pentru deschiderea noului Spital Municipal din Fălticeni. Marcel Ciolacu a fost prezent astăzi în Fălticeni, unde alături de primarul municipiului, Cătălin Coman, a vizitat noul spital. Alături de cei doi au mai fost prezenți candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

Cătălin  Coman i-a explicat liderul PSD că municipalitatea a fost nevoită să facă un credit pentru a finanța achiziția aparaturii și echipamentelor necesare pentru deschiderea acestui spital, care este finalizat în totalitate.

După vizita la spital, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că parlamentarii PSD vor depune și vor susține un amendament prin care banii necesari să fie alocați la viitoarea rectificare bugetară.

„Domnul primar are nevoie de susținerea PSD pentru ca la următoarea rectificare să alocăm banii, chiar dacă Guvernul a tot amânat. O să facem amendamentul necesar, astfel încât să fie alocați toți banii. Să nu fie și acest ultim efort susținut tot de locuitorii din Fălticeni”, a precizat Ciolacu.

Parlamentarii PSD vor depune un amendament la rectificarea bugetară pentru finanțarea noului spital din Fălticeni (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava