MOPAN Suceava

Bjorn Ulvaeus a confirmat că trupa ABBA va lansa anul acesta muzică nouă, la 40 de ani după ce au scos ultimul disc – ‘The Visitors’ (1981), informează contactmusic.com.

Cântărețul/compozitorul/producătorul în vârstă de 76 de ani a declarat pentru The Herald Sun: „Anul acesta va apărea muzică nouă, asta este sigur, nu mai există șansa să ne împiedice ceva.”

Starul, care a făcut parte din grupul suedez de muzică pop alături de Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad, a dezvăluit, de asemenea, că trupa s-a întors în studio pentru a înregistra piese noi.

„Suntem prieteni foarte, foarte buni. Noi patru ne aflăm în studio pentru prima dată în ultimii 40 de ani.”, a spus el, conform sursei citate.

Vestea vine după ce ABBA a confirmat în 2018 că intenţionează să înregistreze piese noi pentru prima dată în ultimii 35 de ani.  ABBA a fost nevoită, însă, să întârzie lansările noilor piese – printre care se numără mult-aşteptatele ‘I Still Have Faith In You’ şi ”Don’t Shut Me Down” – precum şi turneul lor de holograme intitulat ‘ABBAtar’, din cauza pandemiei de COVID-19.

Grupul s-a destrămat în 1982.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă melodiile noi vor ieşi pe piaţă sub forma unui album complet sau în mod individual şi nu a fost anunţată o dată de lansare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava