Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru artiști muzica nu este doar o formă de exprimare, ci și modalitatea de a vorbi despre viața personală, în versuri, iar Beyonce o face mai bine ca oricine! După ce în ultimul album a vorbit despre greșelile lui Jay-Z și a dezvăluit inclusiv că a fost înșelată, artista a lansat acum piesa în care explică motivele pentru care l-a iertat, notează click.ro.

Beyonce vorbește despre infidelitatea lui Jay-Z dar și despre speculațiile potrivit cărora sora ei l-ar fi atacat fizic pe rapperul cu care este căsătorită. Cele 16 piese relevă o versiune prescurtată a poveștii sale de viață, fiind continuarea albumului anterior, Lemonade, lansat în anul 2016. Cu privire la criticile primite la adresa relației sale, în ultimii șase ani, Beyonce spune: „Nu avem nevoie ca lumea să ne accepte. Sunt prea duri cu mine, sunt prea duri cu tine, băiete”.

Totodată, în noul său album Beyonce are o atitudine mai blândă față de Jay-Z, cu care s-a căsătorit în anul 2008, pe data de 4 aprilie, într-o ceremonie intimă, secretă. Data nunții nu a fost aleasă la întâmplare, ci numărul „4” este numărul lor norocos. Se pare că artista și-a iertat soțul, deși s-a gândit să îl părăsească. „Băiete, știu că nu poți să nu fii tu însuți în jurul meu, tu însuți în jurul meu/ Știu că nimeni nu este perfect, așa că te voi lăsa în pace, te voi lăsa în pace/ Este felul în care îți afișezi emoțiile cu atâta deschidere, până la fața pe care ai făcut-o când ți-am spus că ar fi trebuit să plec”, spune Queen Bey, în una dintre noile sale melodii.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/abia-acum-s-a-destainuit-de-ce-l-a-iertat-beyonce-1799638.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava