MOPAN Suceava

Absolvenţii de liceu care doresc să se înregistreze în evidenţele agenţiei de ocupare, pentru a căuta un loc de muncă şi a beneficia de indemnizaţia de şomaj, trebuie să depună dosarul cu actele necesare în termen de 60 de zile de la data absolvirii. Pentru a fi înregistraţi, absolvenţii trebuie să se prezinte la AJOFM Suceava.
”Elevii care nu au promovat toate materiile ultimului an de studiu, se pot înregistra în evidenţele agenţiei de ocupare, pentru a căuta un loc de muncă şi a solicita dreptul la indemnizaţia de şomaj, în termen de 60 de zile de la data promovării ultimului examen de corigenţă”, a precizat Anca Capverde, purtător de cuvînt AJOFM Suceava. Potrivit acesteia, plata indemnizaţiei de şomaj se face după expirarea perioadei de 60 de zile de căutare a unui loc de muncă, dată la care tinerii vor reveni la agenţia de ocupare pentru a solicita acest drept.
Pentru a fi înregistraţi, absolvenţii trebuie să se prezinte la Agenţia Locală Suceava, str. Tudor Vladimirescu f.n., sau la Punctele de lucru ale AJOFM Suceava din judeţ, în funcţie de domiciliul înscris pe cartea de identitate, cu următoarele documente: cartea de identitate, certificatul de naștere, diploma sau adeverința de absolvire, toate acestea în copie și în original, dar și adeverință medicală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava