MOPAN Suceava

Marţi, 5 aprilie, va fi inaugurată Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Secţia a fost extinsă şi modernizată, iar la redeschiderea ei este aşteptat şi secretarul de stat Raed Arafat, declarat săptămîna trecută, „Cetăţean de Onoare al judeţului Suceava”.

Pacienţii care sosesc la UPU vor primi cîte un abţibild de diverse culori, în funcţie de gravitatea afecţiunii şi codul de triaj.

Pacienţii vor fi preluaţi astfel: Cod Roşu, imediat de doctor şi asistent, Cod Galben imediat de asistent şi în 15 minute de doctor, Cod Verde, de asistent şi de medic în 30 de minute, Cod Albastru, de asistent şi în 60 de minute de medic şi Cod Alb de medic şi asistent în două ore.

Triajul este esenţial pentru activitatea UPU pentru că reglementează modul încadrării unui pacient într-un grad de urgenţă. După inaugurarea de mîine, şi pînă a doua zi, la ora 24.00, UPU Suceava va putea fi vizitată de oricine.

Abţibilduri de diverse culori, în funcţie de gravitatea afecţiunii, pentru pacienţii care sosesc la UPU, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava