MOPAN Suceava

Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD disponibile pe televizor şi cele mai multe canale multiscreen din România, lansează o nouă ofertă şi le aduce clienţilor săi meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. Astfel,  portofoliul larg de conţinut al Orange TV include posturile Look Plus HD şi Look TV HD, toţi clienţii având posibilitatea de a urmări meciurile transmise la calitate HD.

Toţi abonaţii Orange TV au în lista lor de canale, fără plata unor taxe adiţionale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1. Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei opțiuni dedicate, cu acelaşi nume, cu 2,5 euro/lună (TVA inclus). Clienții care aleg această opțiune primesc şi 7 GB/lună trafic de internet, pentru a putea urmări Look TV HD și pe smartphone, tabletă sau PC. Opţiunea se poate activa în magazinele Orange, prin apel la 499 sau 0800 ORANGE, precum şi prin SMS la 321 [1], cu unul dintre textele: Liga1, Liga 1, Fotbal, Look TV, LookTV sau Look.

De exemplu, clienţii cu abonamentul Local HD, în valoare de 5 euro, vor putea viziona în continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tabletă şi smartphone. Dacă activează şi opţiunea Look TV HD, vor putea urmări şi acest canal şi vor plăti în total 7,5 euro (TVA inclus).

Clienţii existenţi au acces la ambele canale, Look Plus HD şi Look TV HD, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca ulterior Look TV HD să fie disponibil celor care activează opţiunea dedicată. Look Plus HD va rămâne inclus în toate abonamentele Orange TV.

Cei care activează acum un abonament Orange TV pentru 2 ani se vor bucura de 7 luni de gratuitate la abonament [2]. La primul abonament Orange TV pentru 24 de luni, instalarea și activarea sunt gratuite.

Toţi clienţii care vor activa serviciul Orange TV după data de 25 octombrie vor avea acces gratuit în primele 7 zile la Look TV HD, indiferent de abonamentul TV ales. Cei care activează serviciul până pe 25 octombrie inclusiv vor avea acces la acest canal până la finalul lunii.

„Orange TV a fost creat din dorinţa noastră de a le oferi românilor un serviciu de televiziune axat pe calitate şi inovaţie, care să aducă pe piaţă o experienţă multiscreen şi cele mai multe canale HD. Meciurile din Liga 1 sunt de foarte mare interes pentru clienţii noştri şi de aceea ne bucurăm să le avem în oferta noastră. Toţi clienţii Orange TV pot urmări meciurile din cea mai mare competiție de fotbal din România acasă, pe televizor, şi pe dispozitivele mobile, când sunt în mişcare.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV pot fi accesate pe www.orange.ro/tv.

–-

[1]Pot activa opţiunea Look TV HD prin SMS clienţii care au asociat abonamentului Orange TV un cont online pe www.orange.ro/contul-meu pentru un număr de telefon Orange.

[2]Gratuitatea la abonamentul Orange TV se oferă în lunile 1, 2 și 3 din primul an de abonament și lunile 1, 2, 3 și 4 din cel de-al doilea an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava