UniCredit Țiriac Bank a redus timpul de răspuns pentru analiza facilităților pe termen mediu și scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, în beneficiul clienților IMM. Astfel, decizia de aprobare este dată în maximum 24 ore în cazul creditelor fără garanții și în maximum 72 de ore în cazul împrumuturilor cu garanții.

“Ne concentrăm eforturile pe cunoașterea și deservirea nevoilor concrete ale clienților noștri. Ne adresăm IMM-urilor cu o experiență dovedită și dorim să continuăm să creștem pe acest segment de piață. Pentru IMM-uri este important răspunsul rapid atunci când aplică pentru o facilitate, mai ales dacă aceasta are ca destinație finanțarea activității curente. Așa că am redus la minimum posibil timpul de analiză a dosarelor, pentru a le putea pune la dispoziție resursele potrivite, la momentul potrivit”, a explicat Simona Lăcătuș, director clienți IMM, Divizia Retail, UniCredit Țiriac Bank.

În plus, clienții IMM care aplică pentru o nouă linie de credit de la UniCredit Țiriac Bank până la 31 mai beneficiază de comision de acordare 0.

“Numărul cererilor de credite din partea clienților IMM a crescut cu aproximativ 10-15% în primele trei luni din 2014 față de intervalul similar al anului trecut, în cazul băncii noastre. Deși clienții continuă să fie prudenți în evaluarea nevoilor lor de finanțare, datele noastre arată o revenire a încrederii pe acest segment și – în cazul multor firme – o reluare a planurilor de dezvoltare a activității”, a completat Simona Lăcătuș.

Campania se adresează atât clienților existenți, care au deja un pachet IMM de servicii și produse bancare din oferta curentă a băncii, cât și celor care aplică pentru un astfel de pachet până la finalul lunii mai a acestui an.
Condiții pentru a beneficia de comision de acordare 0:
–    Compania trebuie să aibă o cifră de afaceri până la 3 milioane de euro.
–    Să dețină deja sau să achiziționeze unul din pachetele IMM de servicii bancare și non-bancare Prime Executive, Prime Extra, Smart sau Easy Basic, adaptate nevoilor companiei.
–    Să aplice pentru linia de credit până la 31 mai 2014 în orice sucursală UniCredit Țiriac Bank.
Cu ajutorul liniei de credit de la UniCredit Țiriac Bank, clientul IMM își poate finanța activitatea curentă/necesarul de capital de lucru, are flexibilitate în gestionarea perioadei dintre plăți și încasări și asigură companiei fondurile de care are nevoie pentru a acoperi plățile urgente înainte de încasările estimate.

Pachetele IMM (Prime Executive, Prime Extra, Smart și Easy Basic):
–    Au un cost lunar fix, astfel încât clientul știe permanent cât îl costă lunar operațiunile bancare
–    Cuprind atât produse clasice (conturi și carduri) cât și servicii menite să simplifice activitățile bancare (Business Net, Info SMS, Direct Debit).

În calitate de sponsor oficial al UEFA Champions League, UniCredit înțelege atât pasiunea pentru afaceri, cât și pe cea pentru fotbal. Toți clienții care aplică în sucursale pentru o linie de credit cu zero comision de acordare în perioada campaniei (01 aprilie – 31 mai 2014) vor primi o monedă de colecție în ediție limitată – Moneda Oficială UEFA Champions League a sezonului 2013/2014. Aceasta vine cu un design special și un certificat de autenticitate, perfectă pentru a fi expusă pe birou.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava