Concert pascal
MOPAN Suceava

Până pe 29 mai, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava oferă acces on-line gratuit la producțiile sale. Piesele sînt difuzate pe pagina oficială de Facebook a instituției teatrale, între orele 19.00 și 24.00.

Directoarea teatrului sucevean, Carmen Veronica Steiciuc, a explicat prin telefon la Radio Top: „Asta înseamnă că dacă cineva, la ora 19.00, nu poate fi în fața calculatorului, sau nu are timp să deschidă telefonul la momentul potrivit, sau televizorul pentru că spectacolele pot fi transpuse pe televizor, poate intra la orice oră, până la 24.00”. „Atenție doar la durata spectacolului, ca să nu ne trezim, să nu vă treziți la ora 24.00 că se ia curentul cum se spune”, a adăugat Carmen Steiciuc.

Diseară va putea fi vizionat spectacolul-concert „Pisici”, pus în scenă de Bobo Burlăcianu de la trupa „Fără Zahăr”. Pe de altă parte, directoarea de la „Matei Vișniec” este de părere că ar trebui permisă prezentarea pieselor de teatru măcar în aer liber, cu păstrarea distanței sociale și a celorlalte măsuri preventive. „Eu zic că este extrem de important, mai ales acuma, după atâta vreme de stat în casă, ca omul să se poată bucura, să-și poată vindeca și sufletul” a declarat Carmen Steiciuc la Radio Top.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava