Sarbatoarea Muntelui 2019

Un bărbat de 44 ani, din comuna Putna, în timp ce  conducea autoturismul pe DN2H în localitatea Putna, din direcția Mănăstirea Putna către Bivolărie, în aceeași direcție, din spatele acestuia, se deplasa în calitate de biciclist, un bărbat de 52 ani, din comuna Burla. Când a ajuns în fața unui magazin șoferul de 44 de ani a parcat autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis portiera fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule. În acel moment, l-a acroșat cu portiera pe biciclist, care era în depășirea autoturismului oprit. Biciclistiul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni ușoare. Accidentul s-a petrecut vineri după amiază.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava