MOPAN Suceava

Un accident deosebit de grav a avut loc luni noapte, în jurul orei 22:00, în apropierea localităţii Dorneşti, 10 persoane, dintre care doi minori, fiind rănite. Accidentul a a avut loc pe DN 17A, în afara comunei Dorneşti. Vinovat de producerea accidentului a fost un tânăr de 20 de ani din judeţul Botoșani, care conducea un BMW şi care s-a angajat în depășirea unui autovehicul ce circula în aceeași direcție de mers, nerespectând semnificația indicatorului „Depășirea interzisă”. Tânărul a intrat cu maşina în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 26 de ani din Rădăuți. Acesta conducea un Mercedes cu volanul pe drapta, maşină înmatriculată în Anglia.
După accident, 10 persoane, dintre care doi copii, au fost transportate la Spitalul Municipal din Rădăuţi, Ulterior, trei dintre victimele accidentului au fost transprtate la Spitalul Judeţean Suceava deoarece aveau răni grave.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava