• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto17 poze în acest set

Două motociclete și un autoturism au fost implicate astăzi după amiază într-un grav accident rutier în localitatea suceveană Vârfu Dealului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în urma accidentului cinci persoane au fost rănite dintre care trei persoane de pe motociclete și două  persoane din autoturism, un copil cu tatăl său. Persoanele nu au fost încarcerate sunt conștiente și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Intervine modulul SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul pompierilor humoreni s-au deplasat două echipaje  de la Ambulanță și ambulanța SMURD TIM  de la Detașamentul de Pompieri Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava