MOPAN Suceava

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată vineri despre faptul că, la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o femeie de 64 de ani din comuna Dornești, victima unui accident rutier produs la data de 29.08.2019.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.08.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A din direcția Rădăuți către comuna Dornești, ajuns în zona centurii ocolitoare a municipiului, un bărbat de 70 de ani din comuna Dornești a oprit în spatele autoturismului condus de o femeie de 32 de ani din comuna Satu Mare, ocazie cu care, a fost acroșat de un alt autoturism, al cărui conducător auto a plecat.
La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, însă, întrucât nu au existat victime, evenimentul a fost înregistrat în categoria celor cu pagube materiale, conducătorii auto implicați având la dispoziție termenul legal de 24 de ore pentru a se prezenta la poliția competentă în vederea soluționării accidentului.
Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ.
Ulterior, la 30.08.2019, întrucât acuza dureri, femeia de 64 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 70 de ani s-a prezenta la spital pentru investigații medicale.
În urma activităților operative întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident este înmatriculat în străinătate și a fost condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Dornești.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto, plecat de la domiciliu.

La 30.08.2019, ora 18.00, în timp conducea autoturismul pe str. Ing. Gavril Tudoraș din municipiul Suceava, o tânără de 20 de ani din comuna Șcheia, a fost surprinsă de apariția pe carosabil a unei minore de 7 ani din localitate, care a ieșit dintre două autoturismele parcate și s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, ocazie cu care a frânat, însă nu a putut evita impactul cu aceasta.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a minorei, tatăl acesteia refuzând transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât leziunile sunt minore.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Accident cu fugă de la locul faptei la Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava