Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă în jurul orei 19 pe raza localității Paltin din comuna Brodina. Un autoturism și un SUV s-au lovit frontal în urma coliziunii rezultând nouă victime din care două au rămas încarcerate.

La nivelul județului Suceava s-a activat Planul Roșu de Intervenție iar spre locul accidentului au fost trimise șapte ambulanțe din care două de la Serviciul de Amblanță Județean și cinci SMURD incluzând ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă și Autospeciala de Transport Victime Multiple.

La o primă evaluare a victimelor patru erau în stare gravă (cod roșu), patru erau pe picioarele lor cu leziuni minore (cod galben) iar una dintre persoanele incarcerate era inconștientă (cod negru). Este vorba de un bărbat în vârstă de 79 de ani pentru care ulterior s-a declarat decesul.

După extragerea victimelor incarcerate și acordarea îngrijirilor medicale toți răniții au ajuns în primă fază la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Rădăuți, urmând ca după evaluarea medicilor cei în stare mai gravă să fie trimiși la alte spitale.

Update: Cele patru victime aflate în stare gravă au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava