Concert pascal
MOPAN Suceava

Patru maşini au fost implicate într-un accident, care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti. Şoferul care a produs accidentul, un bărbat de 33 de ani din localitatea ieşeană Bîrnova, se deplasa dinspre Fălticeni spre Gura Humorului. Şoferul nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 53 ani, din aceeaşi localitate din judeţul Iaşi, acesta fiind proiectat în autoturismul condus regulamentar de către un alt bărabt de 42 ani, din Iași. Şi maşina acestuia a fost proiectată spre înainte în autoturismul condus regulamentar de către un bărabt de 59 ani, din comuna Drăgoiești, care a oprit pentru a depăși un autoturism care staționa pe marginea părții carosabile ca urmare a unor defecțiuni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autoturismul condus de bărabtul de 42 de a ani, care a fost transportată la spitalul din Fălticeni, fără a rămâne internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. Toţi cei patru conducători auto au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava