Concert pascal
MOPAN Suceava

Şase persoane au fostă rănite, dintre care doi minori de un an, într-un accident care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un drum judeţean în afara localităţii Hârtop. Vinovat de producerea accidentului a fost un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Horodniceni, care nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 23 de ani, din municipiul Rădăuţi.
În urma impactului a rezultat rănirea unei minore de 16 ani, din comuna Horodniceni și a doi tineri, unul de 18 ani din municipiul Fălticeni și celălalt 22 de ani, a unei tinere de 19 ani, ambii din comuna Horodniceni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani, precum și rănirea ușoară a doi minori de un an, ambii din municipiul Rădăuţi, pasageri în autoturismul condus regulamentar de femeia de 23 de ani. La faţa locului s-a deplasat şi un modul SMURD de la Detaşamentul de Pomieri din Fălticeni, militarii intervenind pentru a o salva pe tânăra de 19 ani, care a rămas încarcerată între fiarele maşinii în care se afla. Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, militarii au extras tânăra prinsă între fiarele maşinii, au acordat primul ajutor medical victimelor, împreună cu lucrătorii de pe autosanitarele Serviciului de Ambulanţă Judeţean, după care au transportat răniţii la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Accident cu şase răniţi produs în zona Fălticeni în urma coloziunii dintre două maşini, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava