MOPAN Suceava

Vineri în jurul orei 21:45, un tanar de 21 ani, din comuna Cerțești, judetul Galati, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 în afara localitatii Poiana Stampei, din directia Bistrita catre Vatra Dornei, dupa o curba periculoasa la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de mers i s-a rasturnat în afara partii carosabile, oprind-se pe un teren cu vegetatie, la o distanta de 30 metri fata de D.N. 17.
In autoturism se aflau în calitate de pasageri alti doi barbati. Conducatorul auto și cei doi pasageri au suferit leziuni corporale în urma producerii accidentului rutier și au fost transportati la spital.
Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sangeIn vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a întocmit dosarul de cercetare penala privind savarirea infractiunii de „vatamarea corporala din culpa”, prev. de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din Codul penal, iar cercetarile sunt efectuate de catre lucratorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava