MOPAN Suceava

Zece persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, au intervenit astăzi dimineaţă, în jurul orei 7:00, cu 5 ambulanţe şi două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, la un accident rutier, produs pe DJ 209D, pe raza comunei Şerbăuţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, un microbuz care transporta persoane, a ieşit în afara carosabilului, a lovit un mal de pământ şi s-a răsturnat. „Din fericire, deşi autovehiculul era destul de avariat, evenimentul nu a fost atât de grav precum părea în primă fază”, a spus Alin Găleată.

În microbuz se aflau 10 persoane, care au suferit diferite leziuni. Într-o stare gravă se află un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a suferit o fractură de bazin.
Echipajele salvatorilor au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, răniţilor li s-a acordat primul ajutor medical de către pompierii paramedici SMURD şi lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

„După triere, toate victimele, 8 bărbaţi şi două femei, conştiente şi cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a mai spus Alin Găleată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava