Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă după amiază cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD C (Terapie Intensivă Mobilă), în urma unui accident rutier produs pe DN29, pe raza oraşului Salcea.
La sosirea echipajelor a fost identificată o autoutilitară care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma accidentului, şoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

„Salvatorii au luat măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, după care au predat-o echipajului SMURD”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.


Şoferul, în vârstă de 54 de ani, era conştient şi prezenta multiple traumatisme. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava