MOPAN Suceava

Un accident grav a avut loc marţi dimineaţă în localitatea Şcheia, pe podul de pe DN 17, la intrarea dinspre Suceava. Accidentul a fost provocat de un şofer care conducea un autoturism VW Polo şi care potrivit martorilor oculari a încercat să depăşească mai multe maşini, a depăşit linia continua, a intrat pe contrasens şi s-a lovit violent de o autoutilitară. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, ambulanţe SMURD B şi SMURD TIM, în urma unui accident rutier produs pe DN17, la ieşire din municipiul Suceava spre comuna Şcheia.
La sosirea echipajelor, s-au găsit două autoturisme implicate în accident, conducătorul auto al uneia dintre maşini fiind încarcerat.
„Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, pe care au predat-o echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă”, a spus Alin Găleată. Ulterior, rănitul, în vârstă de 35 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean Suceava.
La finalul misiunii, un echipaj cu o autospecială de stingere a sablat carosabilul de scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi, pentru a preveni şi alte accidente.

Accident grav în Şcheia provocat de un şofer care a depăşit mai multe maşini şi a intrat pe contrasens, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava