MOPAN Suceava

Sâmbătă, 11 august,  în jurul orei 21.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DC 43, din orașul Cajvana, ajuns în apropierea unei locuinței aflate în construcție, un localnic de 78 de ani, a efectuat un viraj la dreapta pentru a intra în curtea imobilului, moment în care, a acroșat mopedul condus de un minor de 13 ani, din localitate, angajat în depășire neregulamentară prin partea dreaptă a vehiculului.

În urma impactului, a rezultată rănirea gravă a unei femei de 24 de ani, din localitate, pasageră pe moped, care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și minorul au  fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 78 de ani a mutat autoturismul de la locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul implicat în accident nu este înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea stării locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Accident grav la Cajvana produs de un minor de 13 ani care conducea un moped fără a avea permis, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava