• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui grav accident care a avut loc astăzi la Doroteia, în orașul Frasin. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava în accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind rănite. Una dintre cele două persoane a rămas încarcerată în mașină, fiind inconșitentă. Este vorba despre un bărbat pe care salvatorii ajunși la fața locului au reușit să-l scoată din mașină pentru a fi resuscitat. Din nefericire bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean au declarat decesul. Cea de-a doua persoană, o femeie era conștientă și a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. La locul accidentului au intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Accident grav la Doroteia, în Frasin. Bărbat mort în urma coliziunii dintre trei mașini, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava