• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii a două maşini pe drumul care face legătura între comunele Vereşti şi Dumbrăveni. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată a precizat că în această dimineaţă, în jurul orei 10:00, modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, respectiv o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţele B şi TIM, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit în urma unui accident rutier produs pe DJ208D, pe raza localităţii Dumbrăveni. În urma coliziunii dintre cele două maşini, patru persoane au fost rănite, câte două în fiecare maşină, din care una a rămas încarcerată.


„Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, şi au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident, doi bărbaţi de 32 şi 31 de ani şi o tânără de 17 ani”, a precizat Alin Găleată. Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava