MOPAN Suceava

Un bărbat şi-a pierdut viaţa iar o femeie a ajuns în stare gravă la spital după coliziunea dintre un autoturism şi un autotren. Potrivit unui comunicat de presă, detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu modulul SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN 17, pe raza localităţii Mestecăniş, comuna Iacobeni. Accidentul a avut loc astăzi dimineaţa în jurul orei 8:50

La sosirea echipajelor s-a constat că în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren a rezultat două victime încarcerate. Ambele persoane, un bărbat şi o femeie, erau din autoturism.

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate şi predarea lor către colegii paramedici SMURD.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, se afla în stop cardio respirator. Acesta a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, însă, din păcate, fără rezultat. Femeia, de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral, a fost predată unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spitalul din municipiul Vatra Dornei.
Pe timpul misiunii pompierilor militari, traficul în zonă nu a fost perturbat.

Accident grav pe DN 17 în Mestecăniş: Un bărbat mort şi o femeie în stare gravă după coliziunea dintr-un autoturism şi un autotren, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava