MOPAN Suceava

Patru persoane, printre care şi un minor de şase ani, au ajuns la spital în urma unui accident grav care a avut loc în apropierea localităţii Fântâna Mare. Duminică, în jurul orei 15.35, în timp ce conducea autoturismul pe D.N 15 C, în afara localității Fântâna Mare, la intersecția cu D.N 2 – E 85, un tânăr de 19 ani, din comuna Fîntînele, nu a respectat semnificația indicatorului ,,Accesul interzis”, a circulat pe sensul opus de mers și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare care tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 34 ani din orașul Frasin, intrând în coliziune cu aceasta.

După impact autoturismul fost proiectat în alt autoturism condus de un bărbat de 46 ani din comuna Fântâna Mare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 19 ani, a unui tânăr de 18 ani şi rănirea gravă a unei femei de 17 ani şi a unui minor de 6 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 19 ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava