• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit în această simineaţă, iar altul, de aceeaşi vârstă, se află în comă la Spitalul Judeţean după ce au intrat cu maşina într-un pod. Maşina era condusă de unul dintre cei doi tineri, deşi nu avea permis de conducere. Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (B şi C), sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza satului Văleni Stânişoara, comuna Mălini, DJ209B.
La sosirea echipajelor, un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă într-un şanţ, în urma coliziunii cu un cap de pod. În interiorul maşinii se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, încarceraţi şi în stare de inconştienţă.
Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime.
Unul dintre cei doi tineri era deja decedat, iar al doilea se afla în comă. Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Accident grav. Un tânăr de 17 ani a murit şi altul se află în comă după ce au intrat cu maşina într-un pod, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava