Muzeul Bucovinei

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit în această simineaţă, iar altul, de aceeaşi vârstă, se află în comă la Spitalul Judeţean după ce au intrat cu maşina într-un pod. Maşina era condusă de unul dintre cei doi tineri, deşi nu avea permis de conducere. Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (B şi C), sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza satului Văleni Stânişoara, comuna Mălini, DJ209B.
La sosirea echipajelor, un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă într-un şanţ, în urma coliziunii cu un cap de pod. În interiorul maşinii se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, încarceraţi şi în stare de inconştienţă.
Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime.
Unul dintre cei doi tineri era deja decedat, iar al doilea se afla în comă. Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Accident grav. Un tânăr de 17 ani a murit şi altul se află în comă după ce au intrat cu maşina într-un pod, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava