• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O tânără de 20 de ani din comuna Grăniceşti a provocat un accident în urma căruia un bărbat din Botoşani a murit. Accidentul a avut loc vineri seara, pe DN 29, pe raza domunei Dumbrăveni. Tânăra conducea un autoturism înmatriculat în străinătate iar la un moment dat, fără să se asigure, s-a angajat în depăşirea unui microbuz condus de un bărbat de 24 de ani, din județul Botoşani, într-o zonă în care depăşirea este interzisă. Maşina condusă de tânăra din Grăniceşti a fost lovită frontal de un camion cu semiremorcă, condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto, decesul unui bărbat de 25 de ani, din județul Botoșani, pasager în autoturism şi vătămarea corporală uşoară a celuilalt conducător auto.

Conducătorii auto implicați în eveniment (conducătorul microbuzului și conducătorul camionului) au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea şi conducătoarei auto vinovată de producerea accidentului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accident groaznic la Dumbrăveni. Un mort şi doi răniţi, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava