MOPAN Suceava

O tânără de 18 ani din Vatra Dornei şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs de un tânăr fără experienţă la volan. Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:30. Potrivit unui comunicat al Poliţeii, un tânăr de 18 ani, din comuna Panaci, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe strada Argestru din Vatra Dornei, pe fondul vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum, precum și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul maşinii într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de scheletul metalic a unui panou publicitar și apoi s-a răsturnat. În urma impactului, o tânără de 18 ani, din municipiul Vatra Dornei,  pasageră în autoturism, a decedat, iar  un minor de 17 ani și o tânără de 18 ani, ambii din comuna Panaci, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului au suferit leziuni ușoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De precizat că potrivit ISU Suceava la locul accidentului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu două ambulanţe de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vatra Dornei.

După extragerea victimei încarcerate, care era în stop cardio-respirator, pompierii paramedici SMURD au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, dar care, din nefericire, au rămas fără răspuns, tânăra fiind declarată decedată.

Accident groaznic. Lipsa de experienţă a şoferului a dus la moartea unei tinere de 18 ani, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava