• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din judeţul Botoşani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier pe DN 17, în oraşul Frasin. Tânărul este din oraşul Dorohoi, iar în dimineaţa zilei de vineri, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism, condus regulamentar de un bărbat din municipiul Vatra Dornei. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.
Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului a rezultat o alcoolemie de 1,16 mg alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava