MOPAN Suceava

Mai multe autoturisme au fost avariate într-un accident în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe DN 17, în afara comunei Ilişeşti. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, G. Toader, de 38 ani, din Ilişeşti, în timp ce conducea autoturismul ce tracta o remorcă, s-a înscris în depăşirea a două autoturisme care erau oprite pentru a se asigura şi angaja în depăşirea unui autotren oprit din cauza unei defecţiuni. În acel moment a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de G. Gabriel, de 35 ani, din oraşul Salcea, care circula din sens opus.

autoturismul condus de G.Toader a intrat în coliziune şi cu autoturismul condus de G. Valentin, de 25 ani, din comuna Ostra, care circula având aceiaşi direcţie de mers şi care din impact a fost proiectat în autoturismul din faţă, condus de H.Constantin, de 67 ani, din Câmpulung Moldovenesc.

În  urma  accidentului  a rezultat vătămarea corporală gravă a lui O.Marius, de 35 ani, din oraşul Salcea, ce urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale, P. Petru, de 68 ani, din Suceava, diagnosticat cu  ”fractură cot drept şi gambă stângă, hematom hepicranian”, ce necesită pentru vindecare un număr de 25-30 zile îngrijiri medicale, şi rănirea uşoară a lui G. Gabriel, ce care necesită pentru vindecare un număr de 8-10 zile îngrijiri medicale şi G.Pavel, de 68 ani, din oraşul Salcea, ce necesitând pentru vindecare un număr de 5-8 zile îngrijiri medicale, toţi ocupanţi ai autoturismului condus de G.Gabriel. De asemenea a fost rănit şi şoferul care a provocat accidentul în lanţ, G. Toader, care necesită pentru vindecare un număr de 8-10 zile îngrijiri medicale. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava