În timp ce conducea autoturismul pe strada Petru Rareș din orașul Dolhasca, un localnic de 26 de ani s-a angajat în depășirea unui moped condus de un localnic de 60 de ani, care a efectuat un viraj la stânga întrând în coliziune cu autoturimul sus menţionat.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 60 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 60 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava